KENT TİYATROSU'NDAN''ÇANAKKALE DESTANI''

Elmadağ Belediyesi Kent Tiyatrosu Elmadağ'da yüzlerce vatandaşı tiyatro sahnesine çekmeyi başardı.

19.03.2014 09:23:01 0
KENT TİYATROSU

Elmadağ Belediyesi Kent Tiyatrosu Elmadağ’da yüzlerce vatandaşı tiyatro sahnesine çekmeyi başardı.

Elmadağ Belediyesi Kent Tiyatrosu ekibi 18 Mart Haftası nedeniyle sergilediği performansla ilçenin gururu oldular. İçlerindeki amatör ruhla profesyonellere taş çıkartır şekilde büyük bir gurur ve emekle oyunlarını sergilediler.

Belediye Kent tiyatrosu öğrencilerinden oluşan 22 kişilik tiyatro ekibi 3 ayda hazırlandıkları “Çanakkale Destanı” adlı ”  oyunla Çanakkale Savaşları’ndaki zorlukları ve mücadeleyi anlattılar.

“Performanslar Ağlattı.”

Gençlerin profesyonellere taş çıkartacak güzellik ve ustalıktaki performansları oyunu izlemeye gelenleri duygulandırdı. Birçok seyircinin Çanakkale’yi,  zorlukları anlaması ve ağlaması çok olumsuz şartlarda kazanılan zaferin hafızalardaki yerinin unutulmaz olduğunun işareti niteliğindeydi.

Oyunu son sahnesine kadar gözlerini kırpmadan izleyen protokol heyeti oyunun sonunda, yetenekleri ile göz dolduran gençleri tek tek tebrik edip, öğretmenlerine de çiçek takdim ettiler.

 “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyoruz”

Başkan Gazi Şahin,”Gençlerimize çok teşekkür ediyoruz. Çok başarılı bir şekilde bizi geçmişe götürdüler. Büyüklerine o mücadeleyi çok iyi bir şekilde aktardılar. Destek olunduğunda neler yapabileceklerini haykırdılar. Bu vesile ile Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Bizleri burada yalnız bırakmayarak bu salonu dolduran siz değerli hemşerilerime de teşekkür ediyorum. Tiyatro ekibimiz farklı oyunlarla yine sanatseverlerin huzuruna çıkmaya devam edecekler”.dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00